Tanssi

Mirva Honkanen

Tanssi

Mirva on tanssipedagogi ja -taiteilija, jolla on vankka kokemus niin baletista, jazzista kuin nykytanssistakin. Opettajan, tanssijan ja koreografin roolit ovat kaikki Mirvalle tuttuja ja yhtä rakkaita. Tanssin lisäksi Mirvalla on myös teatteritaustaa pitkältä ajalta. Hän on monipuolinen esiintyjä, joka tarttuu innolla uusiin tilaisuuksiin. Tällä hetkellä Mirvan erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat musikaalit, kehorytmiikka ja  poikkitaiteellinen yhteistyö.

Karisman kautta Mirva on päässyt mm. juontamaan ja esiintymään Tall Ships Races 2017 -tapahtumassa, sekä tekemään pienempiä esiintymiskeikkoja. Mirva on myös Karisman 2018-2019 hallituksen puheenjohtaja.

Anu Laiho

Tanssi

Olen Turun AMK:n Taideakatemiasta vuonna 2019 valmistunut tanssinopettaja. Olen tehnyt laaja-alaisesti töitä tanssin parissa niin opettajana, kuin freelance-tanssijana ja - koreografina.

Kokemusta löytyy nykytanssista, jazztanssista ja baletista, hiukan myös katutansseista ja commercial-lajeista. Karisman alla olen ollut mukana mm. The Tall Ships Races -tapahtumassa esitetyn lastentanssisadun tekemisessä!

Monitaiteellinen työskentely ja etenkin liikkeen ja äänen yhdistely ovat suuria kiinnostuksen kohteitani. Vapaa-ajallani soittelen enemmän tai vähemmän onnistuneesti ukulelea.