Musiikki

Karen Soinila

Kuva: Jussi Ronkainen

Teatteri

Olen neljännen vuoden teatteri-ilmaisun ohjaaja -opiskelija ja pitkän linjan harrastajamuusikko. Olen kiinnostunut monitaiteisuudesta, esitystaiteesta, nykyteatterista ja kansanmusiikista. 

Teatterin saralla minua kiinnostaa erityisesti ohjaaminen tai esityksen työstäminen työryhmässä, esiintyminen ja erilaiset dramaturgiat, mutta välillä hyppään myös ääni- ja valosuunnittelun pariin.

Pääsoittimeni on viulu, mutta soitan joskus myös kontrabassoa tai kitaraa. Pidän omien sävellysten tekemisestä sekä uusiin soittimiin tutustumisesta ja niiden opettelusta. Haaveilen avainviulusta.

Iida-Alina Poijärvi

Kuva: Hannu Mäkilampi

Musiikki

Sellisti ja musiikkipedagogi Iida-Alina Poijärvi on Turun Taideakatemiasta valmistunut moniosaaja. Hän esiintyy niin soolo- kuin yhtyemuusikkona paitsi klassisen musiikin saralla, myös genrerajat ylittäen. Hän on pohdiskeleva ja hetkeen tarttuva tulkitsija.

Iida-Alina työskentelee aktiivisesti yhteistyössä myös muiden esiintyvien taiteilijoiden, kuten tanssijoiden ja näyttelijöiden kanssa sekä säveltää musiikkia erilaisiin esityksiin ja esimerkiksi lyhytelokuviin.

Pedagogina Iida-Alina tunnetaan mielikuvituksekkaasta opetustyylistään ja sosiaalisista taidoistaan, joiden ansiosta häneltä luonnistuu monen tasoisten oppilaiden
opettaminen iästä
riippumatta.

Yksi Iida-Alinan erityisosaamisaloista on musiikin soveltava käyttö esimerkiksi hoivaympäristöissä, joissa hän hyödyntää musiikillisen ja pedagogisen ammattitaitonsa lisäksi hoitoalan koulutuksesta saamaansa kokemusta.

Ota Iida-Alinaan yhteyttä, mikäli haluat tilata sellomusiikkia erilaisiin tilaisuuksiin tai kotikonsertin muodossa, työskennellä luovan ja poikkitaiteellisesti suuntautuneen muusikon kanssa tai saada opetusta sellonsoitossa, kamarimusiikissa tai musiikin hahmottamisaineissa. Työkielinä suomi, englanti ja ruotsi/norja.

Maria Kämppi

Voit tilata kauttani mm. pianonsoiton opetusta, taustamusiikki- ja esiintymiskeikkoja,
säestystä tai
musiikkikappaleiden
sovitusta.

Musiikki

Maria on valmistunut musiikkipedagogiksi Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta erinomaisin arvosanoin. Opetuskokemusta hänelle on ehtinyt kertyä usean vuoden ajalta. Opettajana Maria haluaa tarjota oppilailleen innostavan musiikkiharrastuksen, jossa edetään kunkin oppilaan ehdoilla. Soittoharrastuksessa on tärkeintä tekemisen ilo ja musiikista nauttiminen, joihin Maria kiinnittää huomiota opetuksessaan. Hänen oppilainaan on ollut niin vasta-alkajia kuin jo pidemmälle edistyneitä oppilaita ja klassisen musiikin lisäksi hän opettaa myös kevyempää musiikkia sekä vapaasäestystä.

Nykyään Maria asuu Helsingissä. Hän opettaa pianonsoittoa Akateemisissa Muusikoissa, toimii säestäjänä Riihimäen musiikkiopistossa sekä tekee sijaisuuksia eri musiikkioppilaitoksissa. Hän esiintyy soolopianistina sekä nauttii kamarimusiikin tekemisestä yhdessä kollegoidensa kanssa.

Mariina Saario

Musiikki

Olen ensimmäisen vuoden musiikkipedagogiopiskelija Turun Taideakatemiassa. Huilunsoiton opintoni aloitin Naantalissa, josta pian siirryin Turun Konservatoriolle. Muusikoksi valmistuin samaisesta konservatoriosta keväällä 2016. Esiintymiskokemusta on kertynyt, niin solistina kuin erilaisissa kamarimusiikki- ja orkesterikokoonpanoissa. Tähänastisen huilistiurani kohokohtia on ollut mm. keväällä 2016, kun pääsin yhdessä duoparini kanssa Turun filharmonisen orkesterin nuoriksi solisteiksi. 

Duo Manuela

Duo Manuela on turkulainen huilu-kitara-duo, jolta taittuu niin perinteinen kuin modernimpikin klassinen musiikki. Erityisesti tangojen maailmaan tutustunut duo on tottunut keikkailemaan erilaisissa julkisissa ja yksityistilaisuuksissa. Helposti liikuteltava ja tilaan kuin tilaan sopiva duo tekee myös omia sovituksia tutuista kappaleista.