Hallitus

Anni Suvanto

Teatteri

Olen monipuolinen teatterialan tekijä, joka on kiinnostunut esiintymisestä sekä teatterialan ohjaus- ja opetustöistä.

Opiskelen teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Turun Taideakatemiassa. Ennen nykyisiä opintojani olen kehittänyt taitojani esiintyjänä opiskelemalla näyttelijäntyötä kansanopistossa sekä esiintymällä monenlaisissa eri projekteissa.

Toimin Karisman hallituksen varajäsenenä sekä taloustiimin laskuttajana hallituskaudella 2018- 2019.

Mirva Honkanen

Tanssi

Mirva on tanssipedagogi ja -taiteilija, jolla on vankka kokemus niin baletista, jazzista kuin nykytanssistakin. Opettajan, tanssijan ja koreografin roolit ovat kaikki Mirvalle tuttuja ja yhtä rakkaita. Tanssin lisäksi Mirvalla on myös teatteritaustaa pitkältä ajalta. Hän on monipuolinen esiintyjä, joka tarttuu innolla uusiin tilaisuuksiin. Tällä hetkellä Mirvan erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat musikaalit, kehorytmiikka ja  poikkitaiteellinen yhteistyö.

Karisman kautta Mirva on päässyt mm. juontamaan ja esiintymään Tall Ships Races 2017 -tapahtumassa, sekä tekemään pienempiä esiintymiskeikkoja. Mirva on myös Karisman 2018-2019 hallituksen puheenjohtaja.

Jeannette "Nettan" Rönkkö

AAAAA.jpg

Olen teatterin moniosaaja, jolla löytty kokemusta sekä ohjaamisesta että esiintymisestä.

Ohjauksessani pidän tärkeänä vahvan ja turvallisen ilmapiirin luomista työryhmässä ja olen tässä taitava. Kiinnostukseni kohteena on yhdistää teatteria, sirkusta ja tanssia keskenään erilaisissa projekteissa. Myös valotekniikka on lähellä sydäntäni.

Esiintyjänä olen vahvimmillani komediallisissa rooleissa. Näyttelemisen lisäksi minulta luonnistuu myös tanssi ja laulaminen, sekä ilma-akrobatia rengastrapetsilla ja lollipop lyralla. 

Kuulun Karisman hallitukseen ja olen Karisman talousvastaava. 
AAAAAAA.jpg

Karen Soinila

Kuva: Jussi Ronkainen

Teatteri

Olen neljännen vuoden teatteri-ilmaisun ohjaaja -opiskelija ja pitkän linjan harrastajamuusikko. Olen kiinnostunut monitaiteisuudesta, esitystaiteesta, nykyteatterista ja kansanmusiikista. 

Teatterin saralla minua kiinnostaa erityisesti ohjaaminen tai esityksen työstäminen työryhmässä, esiintyminen ja erilaiset dramaturgiat, mutta välillä hyppään myös ääni- ja valosuunnittelun pariin.

Pääsoittimeni on viulu, mutta soitan joskus myös kontrabassoa tai kitaraa. Pidän omien sävellysten tekemisestä sekä uusiin soittimiin tutustumisesta ja niiden opettelusta. Haaveilen avainviulusta.

Anu Laiho

Tanssi

Olen Turun AMK:n Taideakatemiasta vuonna 2019 valmistunut tanssinopettaja. Olen tehnyt laaja-alaisesti töitä tanssin parissa niin opettajana, kuin freelance-tanssijana ja - koreografina.

Kokemusta löytyy nykytanssista, jazztanssista ja baletista, hiukan myös katutansseista ja commercial-lajeista. Karisman alla olen ollut mukana mm. The Tall Ships Races -tapahtumassa esitetyn lastentanssisadun tekemisessä!

Monitaiteellinen työskentely ja etenkin liikkeen ja äänen yhdistely ovat suuria kiinnostuksen kohteitani. Vapaa-ajallani soittelen enemmän tai vähemmän onnistuneesti ukulelea.